Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Italien: Serie A
FT
1 - 1
(1 - 0)
Napoli
Inter
S. Handanovič (36), C. Eriksen (55)
Asbjørn Steffensen

Eriksen scorede, da Inter og Napoli spillede uafgjort i tæt topkamp

Inter og Napoli fik hver et point i et tæt topopgør i Serie A.
Der var lagt op til et spændende topopgør i Serie A søndag aften. Inter kunne sende sig selv 11 point foran ærkerivalerne fra AC Milan på andenpladsen mens Napoli kunne overhale Juventus og kravle op på den Champions League-adgangsgivende fjerdeplads.

Christian Eriksen var med fra start på midtbanen hos Inter og fik for alvor sat sit præg på kampen - mere om det senere.

Første halvleg var en tæt affære, hvor hjemmeholdet fra Napoli havde bolden mest. Inter fik dog den første store chance, da Romelu Lukaku fik sat en fod på et hårdt indlæg. Forsøget ramte dog overliggeren.

Fem minutter senere i det 36. minut fløj Lorenzo Insigne afsted på venstrekanten og fik sendt et indlæg ind foran Inters mål. Det voldte dog store problemer for Inters målmand, samir Handanovic og forsvaret, og det forholdsvis ufarlige indlæg endte med et selvmål fra den garvede målmand, og holdene gik til pause på en 1-0-føring til hjemmeholdet.

Ti minutter inde i anden halvleg modtog danske Eriksen bolden på kanten af feltet og bragede til den med venstrebenet. Bolden røg gennem geledderne og ind bag Alex Meret i Napoli-målet. En flot udligning af danskeren og hans første mål i ligaen i sæsonen.

Med ti minutter igen fik Napolis Giovanni Di Lorenzo efter en flot solotur sendt bolden på overliggeren, men tættere på mål kom vi ikke i dette intense og tætte topopgør i Serie A

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER