Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Drømmer du om at blive fodbold-journalist?

Indkast.dk har igennem årene været med til at uddanne nogle af de største fodboldjournalister i Danmark – skal du være den næste?

- Indkast.dk var for mig et rigtig godt sted at starte min sportsjournalistiske karriere, og jeg sætter pris på min tid på sitet. Jeg lærte om disciplin og deadlines, men samtidig var det også en legeplads med god mulighed for at lave lige den artikeltype, jeg brændte for. Om det var kampreferatet, reportagen, portrættet eller citathistorien, så var der gode muligheder for at folde sit talent og sine egne idéer ud.
Kasper Marker, Årets sportsjournalist 2018 og mangeårige reporter for Discovery

- Hvis man elsker fodbold, så er Indkast.dk et rigtig godt sted at starte. Her er mulighederne mange og begrænsningerne få. Som ny skribent kan du både kaste dig over korte citathistorier eller de længere portræt. Jeg var glad for min tid på indkast.dk
Rasmus Gade Østergaard, journalist for TV2 og DR
 

- Indkast.dk er ikke bare en kæmpe legeplads, men også et sted hvor mængden af potentiel læring og erfaring er enorm. For mig startede det med nyhedsartikler, men endte med analyser og portrætter, ugentlige akkrediteringer til Superligaen, Europa League-brag som FCM-Manchester United og landskampe. Engagement bliver belønnet, så går man først benhårdt ind i det, er der næsten ingen begrænsninger. Springbrættet er således perfekt i jagten på at blive en dygtig sportsjournalist.
Mathias Hauge Jacobsen, sportsjournalist og kommentator på DR Sporten og LIGA på P3

Sådan husker nogle af de tidligere journalister tilbage på deres tid på Indkast.dk (læs flere i bunden af artiklen)… altså som et sted, hvor man kan udvikle sig og starte en karriere til at blive ”Den næste Carsten Werge”.

Går du med samme drømme og overvejelser, kan du starte her.

Indkast.dk søger nemlig lønnede journalister med tiltrædelse snarest muligt.

Vi lægger stor vægt på at jobbet skal være fleksibelt og har derfor ingen faste arbejdstider, man skriver når det passer ind og det er helt ok om det er 1 time nogle uger.

De største krav er naturligvis, at du kan skrive korrekt dansk og har en alsidig viden indenfor international fodbold.

Har du spørgsmål, kan du maile til info.indkast@gmail.com, hvortil en ansøgning også skal sendes.

Vi glæder os til at høre fra dig

Indkast.dk Teamet

- Fordi vi brænder for fodbold!


 

- Med stor interesse og passion for fodbold og med ambitioner om at blive journalist er Indkast.dk et fodboldmedie, som giver plads til nysgerrighed og udfoldelse som skribent. Samtidig er det muligt at opbygge et netværk, både i forhold til kilder, men bestemt også skribenterne imellem. Især sidstnævnte er værd at tage med. Så er fodbold og journalistik en drøm, så kan jeg anbefale Indkast.dk – der giver plads til alt fra nyhedsartikler til anmeldelser og livedækning fra Superligaen.
Mike Bunde Jensen, Presseansvarlig for Vesthimmerlands Kommune og tidligere journalist på TV2 Nord 

- Indkast.dk gav mig muligheden for at tilegne mig værdifuld erfaring, som jeg har kunne bruge videre i min journalistiske karriere. På indkast får du muligheden for at få skrevet en masse artikler, samtidig kan du blive akkrediteret som journalist til Superliga-kampe. Det er uvurderlig erfaring. Så drømmer du om at blive sportsjournalist, er indkast det perfekte sted at starte.
Jesper Amter, journalist, kommentator og vært på TV 2 SPORT 

- Indkast.dk gav mig også muligheden for at gøre mig de første erfaringer med de såkaldte mixed zones. Her sugede jeg til mig, ift. hvordan man som sportsjournalist agerer, og hvordan man får relevante og gode svar ud af kilderne. Alt i alt havde jeg en lærerig tid på sitet som supplement til journalistuddannelsen. Har du en drøm om at blive sportsjournalist, så kan jeg anbefale Indkast.dk som læreplads.
Kasper Marker, Årets sportsjournalist 2018 og mangeårige reporter for Discovery

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER