Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Fredagens internationale rygter

Juventus kan få ny træner, Bayern München kan beholde deres, Real Madrid vil beholde lejesvend, og så vil Napoli handle ind. Det her er fredagens internationale rygter.

Napoli er meget interesseret i den engelske angriber Mason Greenwood, der i denne sæson er lejet ud fra Manchester United til Getafe. Juventus overvejer ham også. (Corriere dello Sport)

Atletico Madrid skulle også være interesseret i den 22-årige Greenwood. (Star)

Thomas Tuchel vil have en garanti for, at Bayern München henter en defensiv midtbanespiller og en playmaker i sommerens transfervindue, hvis han skal blive som træner i klubben efter denne sæson. Bruno Fernanded fra Manchester United er et mål for dem. (Independent)

Real Madrid har skruet lidt ned for deres interesse i Bayern Münchens 23-årige canadiske back Alphonso Davies, der har kontraktudløb i den tyske klub om et år. (COPE)

Napoli kigger på Atletico Madrids 20-årige angriber Samu Omorodion, der i denne sæson er udlejet til Alaves, da de ser ham som en mulig erstatning for Victor Osimhen. (Sky Sports Italy)

Real Madrid er klar til at tilbyde Espanyol 11 mio. kr. for at beholde Joselu, som i denne sæson har været i klubben på en lejeaftale. (Sport)

Juventus overvejer, om de skal fyre Massimiliano Allegri, selvom de tidligere på ugen vandt deres første trofæ i tre år, da de vandt Coppa Italia. (Sky Sports Italy)

Juventus har tilbudt Bolognas træner Thiago Motta en tre-årig kontrakt som afløser for Allegri. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER