Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

CL-mestertræners klare ønske: Vil træne et PL-tophold

Fabrizio Romano skriver, at Thomas Tuchel gerne vil stå i spidsen for et PL-mandskab.

Thomas Tuchel skulle ikke være tilfreds med omstændighederne i Bayern, hvor den tyske toptræner angiveligt ikke mener, at han får nok støtte af Bayern-toppen. 

Det skulle især være Karl-Heinz Rummenigge, som var vigtig for Tuchel at få støtte af. 

Sommerens transfermarked stod som et af de centrale punkter for den tidligere Chelsea-manager, hvor man skulle få det bedste ud af transfervinduet. 

Tyskeren forlangte magt og indflydelse på transfermarkedet, hvor han kunne være med til at vælge, hvem der skulle hentes. 

Fabrizio Romano skriver, at Tuchel allerede er i gang med at finde et nyt job. 

Og det kan meget vel blive Premier League, der bliver tyskerens kommende destination. 

Romano skriver på The Daily Briefing: 

- Tuchel er åben for at arbejde i et hvilket som helst land, især England, da han gerne vil tilbage til Premier League. I øjeblikket er det stadig stille, men lad os se, om han finder den rette mulighed. Bayern vil nu diskutere nye kandidater internt.

Tidligere på sæsonen var der flere meldinger om, at Chelsea overvejer at hyre en ny manager, da Mauricio Pochettinos sæde til tider har været varmt. 

Det samme gør sig gældende i Manchester United, hvor der internt diskuteres, om man skal fortsætte med ten Hag eller ej. 

Selvom Arne Slot er tæt på at blive Liverpool-manager, var der tidligere på året forlydender om, at Tuchel gerne ville stå i spidsen for The Reds. 

West Ham jagter også en ny manager. 

Tuchel vandt i 2021 CL med Chelsea.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER