Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Lørdagens engelske rygter

Ny kontrakt til Fernandes. Allegri til Man U. Ramsdale til Newcastle. Her kommer lørdagens engelske rygter.

Newcastle United er villige til at betale £15 millioner for Arsenals 26-årige engelske målmand Aaron Ramsdale. (Telegraph)

Crystal Palace og Fulham har sendt scouts ud for at se på Fiorentinas 27-årige marokkanske midtbanespiller Sofyan Amrabat, som er udlejet til Manchester United. (Sun)

Manchester United er muligvis nødt til at give Bruno Fernandes en lønforhøjelse fra sin nuværende kontrakt på £230.000 om ugen, hvis de vil beholde ham. (Star)

Manchester United vil afslå ethvert bud på Fernandes denne sommer. (Caught Offside)

Manchester United er blevet tilbudt muligheden for at udpege Massimiliano Allegri som træner, efter at han blev fyret i Juventus.(Express)

Manchester United er villige til at betale £55 millioner for den 21-årige engelske forsvarsspiller Jarrad Branthwaite - men Everton vil have £80 millioner. (Givemesport)

Everton vil fortsætte med at forhandle med Leeds United om at beholde den engelske midtbanespiller Jack Harrison i næste sæson. (Yorkshire Post)

Wolves er klar til at hente Southampton-angriberen Che Adams på en fri transfer trods interesse fra Everton og Leeds United. (Teamtalk)

Celtic håber, at Champions League-fodbold vil være nok til at friste QPRs 26-årige engelske forsvarsspiller Jake Clarke-Salter til at blive en del af klubben. Crystal Palace, Burnley og Bournemouth vil dog sandsynligvis kunne tilbyde højere lønninger. (Football Insider)

Den engelske målmand Alex McCarthy har fået sat sine kontraktdrøftelser sat i bero af Southampton på grund af angivelig interesse fra Celtic. (Football Scotland)

Middlesbrough-manager Michael Carrick forventes at underskrive en ny kontrakt trods interesse fra Premier League-klubber. (Telegraph)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER