Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Spanien: La Liga
FT
0 - 2
(0 - 1)
Almería
Barcelona
F. Lopez Marin (14), F. Lopez Marin (67)
Michael Ehrhorn

Dramatik: Xavi risikerer at blive fyret af FC Barcelona efter udtalelser

FC Barcelona-boss Joan Laporta er angiveligt særdeles utilfreds med kommentarer, som træner Xavi har givet frem mod kampen mod Almeria.

Tidligere på sæsonen blev det meldt ud, at Xavi ville stoppe i FC Barcelona til sommer. Han var træt af medierne og det enorme pres, men så vendte han på en tallerken.

I foråret kunne parterne melde, at Xavi alligevel ikke ville stoppe, men nu risikerer han så at blive fyret i en ny u-vending.

Det melder spanske RAC1.

Da Xavi blev spurgt, om Barcelona kunne konkurrere om store titler med deres nuværende trup, svarede han med bemærkelsesværdig skepsis.

"Vi vil forsøge at konkurrere mod Madrid. Jeg tror dog, at alle fans må forstå, at situationen er meget vanskelig," sagde han.

"Frem for alt på et økonomisk niveau. Vi har en økonomisk situation, der ikke har noget at gøre med for 25 år siden, vi kan ikke længere gå ud og vælge og sige 'jeg vil have den her, den her og den her.' Vi er ikke i samme betingelser som andre klubber med meget fordelagtige økonomiske situationer.

"Barcelona-fansene må forstå det. Det betyder ikke, at vi ikke vil konkurrere, men det er Barcas situation i øjeblikket. Vi har brug for stabilitet og tid, men vi vil forsøge at konkurrere."

Svarene skulle efter sigende have gjort Laporta vred, da han følte, at Xavi havde brudt deres tidligere aftaler. Laporta og bestyrelsen mente, at Xavis udtalelser stod i kontrast til den selvsikre og triumferende fortælling, han havde delt blot tre uger tidligere, hvilket havde spillet en væsentlig rolle i deres beslutning om at beholde ham som cheftræner. 

Desuden føler bestyrelsen, at på trods af betydelige bestræbelser på at styrke truppen, har Xavi ikke formået at maksimere potentialet af de nye signinger.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER