Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rune Gjerulff Petersen

Ronaldo: Her er Brasiliens fremtid

Den legendariske angriber, Ronaldo, er kommet med sit bud på hvilke spillere, der bliver afgørende for Brasiliens fremtid.
Brasilianske Ronaldo, der for nylig stoppede karrieren, har udvalgt en trio af spillere, som han mener bliver afgørende for Brasilien i den næste mange år.

Ronaldo, der sluttede sin karriere hos Corinthians i sidste måned, har efter sit karrierestop ikke være bleg for at udtale sig om de brasilianske talenter.

Og da den tidligere brasilianske landsholdsspiller blev spurgt om hvilke spillere, der kan blive mest afgørende for Brasilien i fremtiden, var han ikke i tvivl. Det drejer sig om Neymar og Ganso (Santos) samt Lucas (Sao Paolo).

- Jeg mener, at du skal fokusere på Neymar, Ganso og Lucas. De er tre rigtigt gode spillere, og fremtiden for det \"grønne og gyldne\" (det brasilianske landshold red.), sagde Ronaldo til Sky Sports 24 onsdag.

Skulle den legendariske angriber imidlertid vælge en enkelt spiller, ville det være den 19-årige Santos-angriber, Neymar.

- Hvis jeg skal vælge en enkelt spiller, ville jeg vælge Neymar. Han scorer en masse mål og er kun 19 år gammel. Lucas spiller en meget fri rolle og er ekstremt hurtig, mens Ganso er dygtig i en mere tilbagetrukket rolle.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER