Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Absurd: United-holdkammerater gider ikke at spille bolden til Højlund

Lokalmediet Manchester Evening News mener at vide, at United-spillerne ikke gider at aflevere bolden til Rasmus Højlund.

Det lader til, at Rasmus Højlund ikke har tur i den i omklædningsrummet på United-træningsanlægget Carrington. 

Manchester Evening News skriver, at nogle United-spillere ikke vil spille bolden til angriberen, når The Red Devils har bolden på banens sidste tredjedel. 

En del United-spillere skulle ifølge lokalmediet ikke være overbeviste om danskeren og tøver med at spille bolden til ham. 

Højlund har scoret én gang i de sidste 10 kampe, siden han kom tilbage fra en skade i marts og har ikke spillet en fuld kamp for De Røde Djævle siden FA Cup-semifinalen mod Coventry den 21. april.

En United-spiller har fortalt en Manchester Evening News-kilde, at visse spillere leder efter alternative løsninger på banens sidste tredjedel som følge af Højlunds måltørke. 

Højlund modtog kun bolden 14 gange i kampen mod Arsenal i søndags. 

Han havde 26 sekvenser med bolden mod Crystal Palace og kun 11 mod Burnley og 17 mod Sheffield United, hvor han scorede sit eneste mål siden februar. 

Højlund fik et mål annulleret i sin debut mod Brighton i september, efter VAR-dommeren dømte, at Rashford driblede bolden ud af spil. 

Rashford og Højlund har flere gange i sæsonen haft deres bust ups - en af grundene skulle blandt andet være, at Højlund ikke føler, at han er blevet serviceret nok af Rashy

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER