Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Fredagens engelske rygter

Chelsea vil have stjerne angriber, Manchester United jagter ung forsvarsspiller, og Jude Bellinghams bror kan være på vej videre. Her er fredagens engelske rygter.

Manchester United er interesseret i den kun 18-årige franske forsvarsspiller Leny Yoro, der spiller i Lille. (Give Me Sport)

Chelsea har Napolis stærke angriber Victor Osimhen som en stor prioritet i sommerens transfervindue. De får dog også konkurrence fra PSG. (Caught Offside)

Chelseas manager Mauricio Pochettino har stor støtte fra prominente folk i klubben forud for afslutningen på sæsonen, der kommer til at afgøre hans fremtid i den engelske storklub. (Guardian)

Aston Villa har i denne sæson lejet Philippe Coutinho ud til Al-Duhail i Qatar, men i den kommende sæson kan han blive lejet ud til hans tidligere klub Vasco da Gama i Brasilien. (TNT Sports)

Sunderland vil kræve mere end 100 mio. kroner for at give slip på Jude Bellinghams lillebror, Jobe Bellingham, i sommerens transfervindue. Dortmund skulle være meget interesseret. (Football Insider)

Den engelske midtbanespiller Conor Gallagher er ikke interesseret i at skifte fra Chelsea til Newcastle denne sommer, selvom de er meget interesserede i den 24-årige spiller. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER