Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Chelsea vil hente megatalent for en halv milliard

Chelsea FC er klar til at smide en masse penge efter Palmeiras, hvor man har en helt særlig ung gut rendende.

Chelsea har angiveligt indgået en aftale med Palmeiras om at købe stortalentet Estevao Willian for en rekordstor sum på 560 millioner kroner.

Ifølge journalisten Cesar Luis Merlo har den brasilianske klub accepteret Chelseas seneste bud på den 17-årige spiller, hvilket vil gøre ham til den dyreste transfer fra det amerikanske kontinent til Europa. Merlo tilføjer, at kantspilleren vil slutte sig til Chelsea i 2025, når han fylder 18 år. The Athletic rapporterer desuden, at den unge spiller mindst vil skrive under på en syvårig kontrakt.

Selvom Willian kun har spillet 17 kampe, scoret tre mål og leveret en assist for Palmeiras, er Chelsea klar til at investere stort i denne unge talent. Real Madrid har tidligere haft succes med at hente brasilianske talenter som Vinicius Junior, Rodrygo og den kommende Palmeiras-angriber Endrick. Chelsea håber, at Willian vil vise sig at være lige så succesfuld som disse spillere.

De, der kender teenageren, kalder ham 'Messinho' på grund af hans lighed med den argentinske legende Lionel Messi, selvom Willian forsøger at undgå dette kælenavn. Han begyndte sin ungdomskarriere hos Cruzeiro i 2017, og blot et år senere - som 10-årig - underskrev han en sponsoraftale med Nike, hvilket gjorde ham til den yngste brasilianer, der har indgået en kontrakt med sportsmærket.

Mens forhandlingerne om denne transfer fortsætter, håber den brasilianske U17-landsholdsspiller Willian at få spilletid i returkampen i Copa do Brasil tredje runde mod Botafogo på torsdag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER