Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Klopp sender rørende hilsen til færdig profil

Joel Matip forlader Liverpool efter otte år, og det er en helt særlig spiller, der siger farvel.

Der kommer til at ske mange store ting i Liverpool FC til sommer. Jürgen Klopp stopper som manager, og det samme gør en af klubbens helt store profiler.

Joel Matip stopper nemlig på Anfield, og det er en helt særlig mand, der siger farvel.

Det understregede Jürgen Klopp frem mod sidste spillerunde:

"Alle de år, jeg har været involveret i fodbold, er jeg ikke sikker på, at jeg er stødt på mange spillere, der er mere elskede end Joel Matip. Jeg er ikke engang sikker på, at det ville være muligt at sige noget dårligt om ham," sagde Klopp til klubbens hjemmeside.

"En vidunderlig professionel, en vidunderlig fodboldspiller og et vidunderligt menneske – vi har været velsignede med at have ham hos os så længe, som vi har, og nu kan vi kun ønske ham alt godt, når han begiver sig i en ny retning.

"Joels kvaliteter som spiller er åbenlyse for alle, og som klub har vi draget fordel af dem fra det øjeblik, han sluttede sig til os. Jeg tror ikke, han har haft mange overskrifter gennem årene, men han har altid været en meget kendt figur inden for vores gruppe.

"Jeg har sagt før, at hvis der var én person, der ikke ville bekymre sig om at være undervurderet, ville det være Joel, men sandheden er, at vi ikke kunne have vurderet ham højere. Ikke alene har han sat standarderne for sig selv, han har også sat dem for andre, og dette er en af hovedårsagerne til, at hans tid her har været så succesfuld."

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER