Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rune Gjerulff Petersen

Beckmann vil starte

FC Nordsjællands Mikkel Beckmann føler sig oppe i gear og klar til at spille fra start.
28-årige Mikkel Beckmann har haft et skadesplaget forår, men føler efterhånden at formen er fundet, og derfor vil FC Nordsjælland-spilleren gerne være med fra start hurtigst muligt.

Offensivspilleren scorede til 4-3 i FCN-sejren over AGF for nylig, og han tørster nu efter at få yderligere tid på banen til at vise mere af samme skuffe.

- Nu har jeg været indskifter de sidste tre kampe, så jeg synes egentlig, at formen er ganske udmærket, og jeg vil gerne spille noget mere og gerne fra start. Men når man har været ude i lang tid, så er det helt naturligt, at man starter på bænken, og det har passet mig fint. Det hjælper selvfølgelig også, at jeg kommer ind og scorer et mål i kampen mod AGF, forklarer Mikkel Beckmann over for tipsbladet.dk og tilføjer:

- Der var brug for, at der skete lidt på holdet efter en mærkelig 1. halvleg mod AGF, hvor vi selv scorede et par mål, men også lukkede nogle nemme mål ind. Så der var brug for noget ny energi, og det håber jeg da, at jeg bidrog med. Om det lige var mig, der var årsag til det, ved jeg ikke, men et eller andet skete der da oppe i vores hoveder i 2. halvleg.

FC Nordsjælland tager her til aften imod de forsvarende mestre fra FCK hjemme på Farum Park.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER