Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Lasse Friis

Farvel til Eriksen! Sælger ham billigt

Manchester United står frem mod en travl sommer, hvor der skal ryddes op i truppen. Her ser det ud til, at Eriksen bliver solgt, hvis de skulle modtage et tilbud

Den engelske storklubs sæson har mildt sagt været forfærdelig. Derfor ser det også ud til, at der skal ske store ændringer i deres trup. 

De har været hårdt ramt af skader, hvilket selvfølgelig har haft en indflydelse på, hvordan holdet har præsteret. 

Frem mod sidste kamp i Premier League i dag har de brug for en sejr, hvis de vil have en chance for at skulle spille europæisk i næste sæson. 

Erik Ten-Hags spillestil med højt pres og hurtigt tempo har ikke passer særlig godt til Eriksen og Casemiro, hvilket kan være en af grundende til, at spilletiden har været meget begrænset for den danske stjerne. 

Han har kun spillet 14 kampe i år sammenlignet med sidste sæsons 37, er det altså blevet til markant mindre spilletid.

Eriksen har selv fortalt til Ten Hag, at han utilfreds og derfor også blevet sat i forbindelse med andre klubber. Det passer umiddelbart klubben meget godt, da de nye ejere gerne vil investere i nye og unge spillere. 

De vil gerne have gennemsnitsalderen ned på holdet, hvilket også betyder, at både Varane og Martial allerede har annonceret, at de forlader klubben. 

Eriksen kom til klubben på en gratis transfer, hvilket betyder, at de vil komme til at lave profit på ham. Derfor er de også klar til at sælge for en lav transfersum. Hans pris på Transfermarkt er 10 millioner pund, hvilket nok cirka er den pris, som de vil kræve for Eriksen. 

 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER