Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Søndagens internationale rygter

Jose Mourinho rygtes til tyrkiske storklubber, Real Madrid bejler til Liverpool-midtbaneprofil, og Arsenal sættes i forbindelse med RB Leipzig-angrebstalent. Her er søndagens internationale rygter.

Den ombejlede italienske manager Roberto de Zerbi fra Brighton skulle være en af de førende kandidater til at erstatte Thomas Tuchel i Bayern München. (Bild)

Men transferjournalisten Fabrizio Romano skulle dog menes at vide, at Bayern og de Zerbi har besluttet sig for ikke at lave et samarbejde. (Fabrizio Romano)

Real Madrids skulle være interesserede i Liverpools 25-årige argentinske midtbaneprofil Alexis Mac Allister, men har endnu ikke lagt et tilbud på bordet. (Sun)

Den karismatiske portugisiske manager Jose Mourinho skulle være et emne i de to tyrkiske storklubber Fenerbahce og Besiktas. (Goal)

RB Leipzigs 20-årige slovenske angrebstalent Benjamin Sesko som har en frikøbsklausul på knap 487 millioner kroner, er blevet sat i forbindelse med Arsenal. (Sky Sports Germany)

FC Barcelonas omdiskuterede cheftræner Xavi skulle stadig have klubbens opbakning, på trods af at der også har været rygter om en mulig fyring. (Times)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER