Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Søndagens engelske rygter

Flere klubber bejler til Mason Greenwood, og italiensk storklub skulle have taget kontakt til Manchester United. Læs også om Gallagher, Branthwaite og Arne Slots transferemner. Her følger søndagens engelske rygter.

Aston Villa er interesserede i Chelseas 24-årige engelske midtbanespiller Conor Gallagher, og overvejer at tilbyde deres 20-årige colombianske angrebshåb Jhon Duran som en del af en potentiel handel. (Telegraph)

Brentfords 28-årige angrebsprofil Ivan Toney er ønsket i Tottenham, som desuden har planer om at hente to angribere denne sommer. (Football Insider)

Kieran McKenna der er manager i Ipswich, skulle være en førende kandidat til at overtage Mauricio Pochettinos job i Chelsea, hvis fremtid i klubben stadig er oppe i luften. (Guardian)

Både Newcastle, Everton og Crystal Palace er interesserede i Leicesters 22-årige engelske midtbanespiller Kasey McAteer. (Football Insider)

Everton er forberedte på at modtage tilbud på deres 21-årige engelske forsvarsprofil Jarrad Branthwaite, og både Manchester United, Manchester City og Tottenham er interesserede. (Mail)

Manchester United har fortsat interesse i at sælge deres omdiskuterede kantspiller Mason Greenwood. Både Napoli, Juventus og Atletico Madrid har interesse i den 22-årige englænder, som har imponeret på sit lejeophold i Getafe. (Talksport)

Napoli skulle desuden allerede have kontaktet Manchester United omkring muligheden for at hente Greenwood. (Athletic)

Borussia Dortmund skulle derudover også have interesse i at hente Greenwood. (Mirror)

Den kommende Liverpool-manager Arne Slot skulle have det som en høj prioritet at hente Benficas 20-årige portugisiske forsvarsspiller Antonio Silva. (Give Me Sport)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER