Europa: Europa League
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 5 - 4)
1 - 1
(1 - 1)(0 - 0)
Frankfurt
Rangers
R. Borré (69)
J. Aribo (57)
Anders Vestergaard

Bekræftet – Lindstrøm er klar til EL-finalen

Danskerens træner i Frankfurt, Oliver Glasner, har tirsdag bekræftet, at Jesper Lindstrøm er klar til Europa League-finalen efter en skadespause. Måske kan han endda se frem til at starte inde.
Jesper Lindstrøms tyske klub, Eintracht Frankfurt, skal onsdag spille finalen i denne sæsons udgave af Europa League i Sevilla mod Glasgow Rangers.

Men tyskernes danske midtbane-profil har siden den første af semifinalerne mod West Ham været ude af spillet med en muskelskade. En skade som har gjort, at han har været tvivlsom frem mod finale-kampen.

Men nu har Lindstrøms træner, Oliver Glasner, bekræftet, at Lindstrøm er med i truppen til finalen. Spørgsmålet er nu bare, om den tidligere Brøndby-spiller er klar til at starte inde efter sin skadespause.

- Han færdiggjorde træningen i dag uden nogle problemer, og han er klar til kamp i morgen. Men jeg er stadig nødt til at tage stilling til, om jeg vil bruge ham fra start eller ej, udtalte Glasner til klubbens Twitter-profil tirsdag.

Lindstrøm kom til Frankfurt sidste sommer efter en succesfuld sæson i Brøndby, og har i Bundesligaen lavet fem mål og fem assists i 29 kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER