Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Europa League
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 5 - 4)
1 - 1
(1 - 1)(0 - 0)
Frankfurt
Rangers
R. Borré (69)
J. Aribo (57)
Torsten Brix

Dramatisk Europa League-finale

Lindstrøm i finale-hovedrolle…
Europa League-finalen 2021/22 vil blive husket for tre ting i dansk fodbold… for det første, at kampen i Sevilla blev afgjort på straffespark og for det andet blev den spillet imellem to mindre hold nemlig Eintracht Frankfurt og Glasgow Rangers. For det tredje var der en dansker i finalen og Jesper Lindstrøm var også tæt på at score det første mål, da hans forsøg blev afrettet i starten af anden halvleg. Det var den største chance på det tidspunkt i den chancefattige kamp.

Flest chancer kom tyskerne dog til og skotterne virkede ikke så gode på bolden som modstanderne, men alligevel lavede Rangers det første mål efter store fejl i Eintracht Frankfurt-defensiven. Først headede Djibri Sow helt i den gale retning, inden holdkammeraten Tuta faldt og Joe Aribo kunne score finalens første mål.

Lige efter målet kom nok en chance til Lindstrøm, men danskerens forsøg blev stoppet af Calvin Basseys store brystkasse. To store chancer men ingen danske mål, hvilket kostede en tur på bænken. Herefter misbrugte Frankfurt-angriberen Daichi Kamada en stor mulighed, inden Rafael Borre fik udlignet til 1-1 efter et godt indlæg fra Filip Kostic.

Dette blev den ordinære kamps resultat og derfor endte den i forlænget spilletid, hvor der skete intet, så det sluttede i straffesparkskonkurrence, som forløb på denne måde:


Eintracht Frankfurt – Glasgow Rangers: 5-4
0-1: James Tavernier
1-1: Christopher Lenz
1-2: Steven Davis
2-2: Ajdin Hrustic
2-3: Scott Arfield
3-3: Daichi Kamada
3-3: Aaron Ramsey - brænder
4-3: Filip Kostic
4-4: Kemar Roofe
5-4: Rafael Borré

Det er over 50 år siden, at Rangers sidst vandt en europæisk pokal og det gjorde de heller ikke over Frankfurt, da Aaron Ramsey blev skurken. Det faktum, at kampen var imellem to mindre hold gjorde, at fansene for de sjældne finalehold skabte en unik stemning på et elektrisk stadion - med en dansk hovedrolle.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER