Fodbold nyheder

Pochettino bønfalder Eriksen

Af Kasper Kristensen

Christian Eriksen ankom til Tottenham i 2013, og danskerens kontrakt udløber i slutningen af næste sæson.

Tirsdag aften blev Christian Eriksen matchvinder efter en flot fuldtræffer med venstreskøjten. Ved pressemødet efter kampen mod Brighton fortalte Mauricio Pochettino, at han ønsker, at Christian Eriksen bliver i klubben:

- Jeg håber og ønsker, at Christian Eriksen bliver hos os i fremtiden. Vi er klar til at snakke. Sæsonen slutter snart, og vi må fokusere på at opnå de ting, vi ønsker, sagde Pochettino.

Christian Eriksens kontrakt udløber i slutningen af næste sæson, og Tottenham er mere end klar til at beholde danskeren i længere tid:

- Det er en speciel situation. Christian er en speciel person, og vi er alle forskellige. Timingen for ham og for klubben, i forhold til at blive enige om noget, er måske ikke ligesom hos andre spillere, tilføjede Pochettino.

Christian Eriksen er en meget eftertragtet profil, og han er flere gange kædet sammen med blandt andet FC Barcelona og Real Madrid. Trods de mange rygter er danskeren meget rolig omkring situationen:

- Spekulationerne om min fremtid påvirker mig ikke. Det er jeg fuldstændig ligeglad med. Det er avissnak. Det har kørt, lige siden jeg var 14 år og var til prøvetræning i Chelsea. Det er aviser, der skriver det, sagde Christian Eriksen i forbindelse med landsholdssamlingen i marts 2019.

Christian Eriksen er noteret for 7 mål og 12 assists i 31 PL-optrædener i denne sæson.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik