I. Konaté (17), S. Mané (34), L. Díaz (87)
Torsten Brix

Stor Liverpool-fejl imod udspillede Benfica

Ibrahima Konate blev helt og skurk…
I første halvleg af Champions League-opgøret på Estádio do Sport da Luz var hjemmeholdet Benfica tæt på at være udspillet af Liverpool og pauseføringen på 2-0 var slet ikke for meget. Englændernes sidste mål var flot gennemspillet, inden Sadio Mane afsluttede, mens det første var et hovedstødsmål af Ibrahima Konate.

Den franske forsvarsspiller Konate kom dog også i negativt fokus senere, da han fumlede meget, inden den ombejlede Darwin Núñez kunne reducere til 1-2 for Benfica. Den dårlige forsvarsaktion blev kampændrende, for efter den store Liverpool-dominans kom Benfica langt mere med i kampen på det stemningsfyldte stadion. Se episoden her:

Liverpools kampdominans ændrede sig meget, hvilket Jürgen Klopps tribel-indskiftning ikke ændrede på. Imod slutningen fik Liverpool dog scoret til 3-1 ved Luis Diaz efter et fornemt oplæg fra Naby Keita. Så trods den store fejl i Liverpool-defensiven rejser Premier League-holdet tilbage til England med et rigtig godt resultat efter Ibrahima Konate blev helt - og skurk…