Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 3
(0 - 2)
Benfica
Liverpool
D. Núñez (49)
I. Konaté (17), S. Mané (34), L. Díaz (87)
Henrik Varbøl Andersen

Optakt: Benfica – Liverpool

Så ruller Champions League igen med kvartfinale-opgørene, hvor Benfica og Liverpool krydser klinger i deres første møde tirsdag aften i den portugisiske hovedstad.
Kommentar:
De engelske gæster fra Liverpool må nok tage favoritværdigheden tirsdag aften, når de gæster Benfica på et propfyldt Estádio do SL Benfica i de to klubbers første kvartfinale-opgør.

Benfica var indtil fredag aften rigtig godt kørende med ni kampe i træk uden nederlag, men et besøg hos Braga ændrede den statistik, da de tabte med 2-3. Måske var tankerne allerede fremme mod tirsdagens opgør i Lissabon.

Dermed tabte Benfica et afgørende skridt i den portugisiske mesterskabskamp, hvor de på tredjepladsen har hele 12 point op til FC Porto. Netop Porto har i denne sæson krydset klinger med Benficas modstander fra Liverpool.

Englænderne skilte Porto fuldstændig ad med 5-1 i Portugal og 2-0 hjemme på Anfield, så der venter Benfica en stor opgave.

Hjemmeholdet vil nok sætte en stor lid til, at deres frontmand Darwin Nunez kan fortsætte sin fremragende målform. Med hele 21 mål i ligaen og fire mål i Champions League er Nunez en målfarlig herre, som Virgil van Dijk og resten af Liverpool-defensiven skal holde øje med.

Gæsterne fra Merseyside kommer i storform. 10 sejre i træk i Premier League har bragt dem helt tæt på Manchester City i kampen om mesterskabet. Derudover er ”The Reds” i semifinalen i FA-cuppen og kæmper derfor på tre fronter i resten af sæsonen.

Ingen tvivl om at Anfield-heltene er favoritter, og set over to kampe bør de nok også gå videre til semifinalerne. ”The Reds” fik tilmed den perfekte optakt, da de stille og roligt fik en 2-0 sejr hjemme over Watford i lørdagens Premier League-opgør.

Her fik Jürgen Klopp ovenikøbet sparet både Salah og Mane i opgøret, da ingen af dem spillede fuld tid i kampen. Så de vil uden tvivl begge have friske ben, og meget vel give Benfica-defensiven en masse problemer.

Karantæner og skader:
Ingen af de to mandskaber er ramt af hverken skader eller karantæner før det første møde i Portugal blandt deres foretrukne spillere. Så det må forventes, at begge hold stiller det stærkeste de kan.

Bud på kampens profil:
Hos gæsterne fra Liverpool står profilerne nærmest i kø. Mon ikke det endnu engang vil blive en af de offensive esser hos ”The Reds”, som stjæler overskrifterne. Om det så bliver Salah, Mane eller Diogo Jota må kampen vise. Et lidt sjovere bud kunne være Luis Diaz, som jo kom til Anfield fra Benficas rivaler Porto.

Hos hjemmeholdet skinner Darwin Nunez klart igennem, som det bedste bud på en kampens profil, og det bliver formentlig ham, som hjemmeholdets mål skal komme fra.

Bud på kampens resultat:
Liverpool vinder kampen. De har vundet ti kampe i streg i Premier League, hvor flere også er endt med Clean Sheets. Det tror vi, at det gør igen, og derfor vinder Liverpool med 2-0.

Kampen sparkes igang tirsdag aften kl. 21:00, og dømmes af spanske Jesus Gil Manzano.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER