Tottenham
Jonathan Kjær Troelsen

Kampen om førstepladsen endte i en fuser

Der var set frem til et brag af en kamp, da de to rivaliserende klubber, Tottenham og Chelsea, mødte hinanden.
Inden kampen mellem Chelsea og Tottenham blev fløjtet i gang, var det Liverpool, som lå på Premier Leagues førsteplads med 21 point. Tottenham lå lige bag med 20 point og Chelsea var noteret for 18 point. Tottenham kunne derfor med en sejr ligge alene på førstepladsen, mens Chelsea med en sejr ville ligge side om side med Liverpool.

Dog levede topkampen aldrig op til det festfyrværkeri, som man kunne have forventet. Ingen af holdene formåede i første halvleg for alvor at true modstanderens defensiv, og derfor endte det 0-0 efter de 45 minutter.

Anden halvleg fortsatte i samme spor som første. Ingen af de to offensiver fandt for alvor melodien, og de to målmænd havde overraskende lidt at lave. Ti minutter før tid blev Tottenhams Hugo Lloris dog tvunget til at levere en god redning. Her var det Mason Mount, som sled sig fri og sendte et langskud afsted. Livsfarligt blev det dog aldrig, for Hugo Lloris dykkede ned og parerede med en stærk arm.

Ingen af holdene fandt nogensinde målnettet, og derfor var det et skuffende topbrag, som sluttede 0-0. Med remissen rykker Tottenham op ved siden af Liverpool med 21 point, mens Chelsea indtager tredjepladsen med 19 point.