Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Torsdagens engelske rygter

Jürgen Klopp ser ikke ud til at blive den næste tyske landstræner, mens United er meget interesseret i at løse konflikten mellem Erik ten Hag og Jadon Sancho. Læs om det og meget mere i dagens engelske rygter.
Chelsea er interesserede i at hente Brentfords engelske angriber, Ivan Toney, som i øjeblikket afsoner en otte måneders karantæne for at bryde betting-reglerne. Den 27-årige angriber må først spille igen den 17. januar 2024, men kan vende tilbage til træningen i denne weekend. (football.london)

Manchester United-forsvarsspilleren, Harry Maguire, var ”meget tæt” på at skifte til West Ham for omkring 260 millioner kroner denne sommer, siger en af West Ham-trænerne, Kevin Nolan. (Talksport)

Manchester Uniteds fodbolddirektør, John Murtough, og administrerende direktør, Richard Arnold, forsøger at løse spændingerne mellem United-træner, Erik ten Hag, og den 23-årige engelske offensivspiller, Jadon Sancho. (Mail)

Newcastle-træner, Eddie Howe, skal ikke frygte for sit job på trods af den dårlig sæsonstart, hvor klubben har tabt tre af de første fire kampe i sæsonen. Howe skulle angiveligt stadig have støtte fra klubbens formand, Yasir Al-Rumayyan. (Telegraph)

Donny van de Beek ser ud til at blive i Manchester United indtil januar. (Mirror)

Liverpools tyske træner, Jürgen Klopp, har udelukket at blive den næste tyske landstræner, efter det tyske fodboldforbund har fyret Hansi Flick. (Sportschau)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER