Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Juventus mangler ambitioner

Det italienske storhold fra Torino har haft en nærmest skandaløs sæsonstart, og ifølge forhenværende Juventus-forsvarsspiller, Matthijs de Ligt, mangler klubben højere ambitioner.
Den talentfulde hollandske forsvarsspiller, Matthijs de Light, må siges at have foretaget sig et klogt skifte til Bayern München, da den tyske storklub klarer sig væsentligt bedre i nuværende sæson end Juventus. Den italienske storklub har hidtil præsteret at ligge på en skuffende ottende-plads i Serie A, samt tabt de to første kampe i deres Champions League gruppe.

Bayern München kunne sikkert også have ønsket sig en bedre sæsonstart, da de tilsvarende Juventus, har haft et par liga-svipsere i nuværende sæson. Matthijs de Ligt udtaler dog følgende om skiftet, samt om hans tidligere klub Juventus:

- Jeg nød min tid i Juventus, men følte, at det var på tide til en ny udfordring. Juventus er et godt hold, men at komme hertil var et skridt op for mig, fordi Bayern har ambitioner om at vinde Champions League. Det følte jeg ikke de havde i Juventus.

På trods af Bayern Münchens relativt sløve start på sæsonen, har De Ligt sagt, at fodboldstilen alene har retfærdiggjort hans skifte til de tyske mestre.

- Bayern München har en filosofi, som minder mere om den Holland har på banen – Jeg er meget tilfreds med mine første to måneder i klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER