Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Fredagens internationale rygter

Her er dagens internationale rygter. Hør nyt om profiler som Aubameyang, de Jong, Depay og Angelino.
FC Barcelona er villige til at skippe 33-årige Pierre-Emerick Aubameyang afsted til Chelsea. (Mirror)

Manchester United ser ud til at trække sig fra budkrigen med Chelsea omkring den ombejlede hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong fra FC Barcelona. (Mirror)

Den tyrkiske storklub Galatasaray skulle være enige med Arsenal om købet af Lucas Torreira. Tyrkerne betaler angiveligt blot imellem 44 og 53 millioner kroner for den 26-årige midtbanespiller fra Uruguay. (Fabrizio Romano)

Juventus er opsatte på at hente hollandske Memphis Depay fra FC Barcelona. Den 28-årige kantspiller ser ud til at blive tilovers på grund af de mange nye forstærkninger til det catalanske angreb. (Sport)

Real Madrid håber på at Nice går med til at sænke deres prissætning af Amine Gouri til 278 millioner kroner. Den spanske hovedstadsklub vil købe angriberen, men håber samtidig også at blive enige med Nice om, at han kan optræde hos dem på en låneaftale resten af sæsonen. (Sport)

RB Leipzig har modtaget interesse fra Crystal Palace på deres talentfulde 19-årige midtbanespiller Ilaix Moriba. (Foot Mercato)

Paris Saint-Germains nye cheftræner Christophe Galtier håber på yderligere tre forstærkninger til klubben. For nyligt sikrede pariserne sig deres fjerde køb denne sommer, da de hentede den portugisiske midtbanespiller Renato Sanches i Lille. (Sport)

RB Leipzigs venstreback Angelino nærmer sig et skifte til Hoffenheim. De er angiveligt blevet enige om en låneaftale omkring den 25-årige spanier, som ellers også har mødt interesse fra både FC Barcelona, Brighton og Sevilla. (AS)

MLS-mandskabet Charlotte FC er tæt på at lukke en aftale med den 30-årige engelske højreback Nathan Byrne fra League One-mandskabet Derby County. (90min)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER