Fodbold nyheder

AGF-anfører forlænger sit ophold hos De Hvie

Af Henrik Varbøl Andersen

Ny træner og kærligheden til hinanden har forlænget samarbejdet.
Article image
Ritzau-Scanpix
AGF-anfører Patrick Mortensen fortsætter i Århus frem til sommeren 2024. Det fortalte sportschef Stig Inge Bjørnebye til de fremmødte sponsorer til hjemmekampen mod Viborg i går på Århus Stadion, skriver AGF på deres hjemmeside.


Sportschefen er begejstret for forlængelsen:

- Patrick har spillet en betydningsfuld rolle i AGF, siden han kom til klubben i januar 2019, og han bliver også i de kommende sæsoner et vigtigt omdrejningspunkt for os, fortalte sportschefen til hjemmesiden og han fortsætter med rosen:

- Han er stadig meget sulten og jagter nye mål for klubben og sig selv, og så er han en rollemodel for de andre spillere. Han er professionel i alt, hvad han foretager sig, og forsøger hver dag at være den bedste udgave af sig selv. Han er på den måde med til at skabe den kultur, der skal gennemsyre vores hold, og vi er glade for, at han er en del af vores hold i de kommende år.

Topscoreren selv er også tilfreds med udsigten til at underholde fansene i endnu en sæson:

- Jeg er gået efter min mavefornemmelse. Jeg kan godt lide at være i AGF. Jeg elsker klubben og de mennesker, jeg arbejder med i dagligdagen, og faciliteterne er fantastiske. Og jeg føler fortsat, at AGF er det rette sted for mig at udvikle mig, siger angriberen til hjemmesiden.


Ansættelsen af Uwe Rösler har også haft betydning for den rutinerede målræv, og lysten til at blive i Århus:

- Uwe er kommet ind med nye, spændende idéer, og det projekt vil jeg gerne være en del af. Han har helt klart haft en betydning for mit valg. Det er fedt, at der er blevet optimeret på nogle ting og trykket på nogle knapper. Vi bliver presset på en anden måde i hverdagen nu, og det tiltaler mig helt vildt.

Angriberen fortalte dog til Ekstra Bladet efter sejren over Viborg, at han har sagt nej til et økonomisk bedre tilbud fra unavngiven udenlandsk klub:

- Jeg skal ærligt erkende, at der var noget konkret i udlandet, der lød rigtig spændende. Det var også økonomisk langt bedre, end det AGF tilbød.

Angriberen vil ikke røbe hvilken klub, der var tale om, men han var ikke i tvivl, da De Hvie først bød sig til:

- Da AGF kom på banen, var jeg ikke et sekund i tvivl.

Indtil nu har Mortensen bombet hele 55 mål i 120 kampe, og senest det tredje mål i går mod Viborg.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik