Fodbold nyheder

Gary Neville: Eriksen skal skifte til denne topklub

Af Anders Mathiasen

Den engelske fodboldekspert giver nu sit bud på, hvilken klub Christian Eriksen skal skifte til… og det er ikke Brentford eller Tottenham.

Article image

Manchester United-legenden Gary Neville har nu afsløret, hvilken klub han mener, vil passe bedst til Christian Eriksen. I et interview med det engelske medie Metro, afslører Neville, at han mener, at danskeren ikke skal blive i Brentford og heller ikke skifte tilbage til sin tidligere arbejdsgiver fra Tottenham. Han mener i stedet, at Eriksen skal tage til Liverpool.


- Hvis du er en top-6 klub, der har en tremandsmidtbane, vil du gerne have en spiller, som du kan bruge i over 30 kampe i løbet af en sæson. Han vil kunne spille for Manchester City, og han vil kunne spille for Liverpool, lagde Neville ud.

- Jeg siger ikke nødvendigvis, at han vil starte alle kampe i løbet af en sæson, men han vil uden tvivl være i stand til at gøre en forskel i kampene.

- Hvis Liverpool leder efter en midtbanespiller, der kan styrke midtbanen og styrke bredden i truppen, og for eksempel være i stand til at erstatte en midtbanespiller, som for eksempel Thiago, der tit er skadet, hvorfor skulle man så ikke kigge Christian Eriksens vej?

- Han er en fantastisk fodboldspiller, og han er en utrolig professionel. Da Brentford spillede på Old Trafford mod Manchester United gjorde han en stor forskel. Eriksens pasninger i den kamp var fra en anden verden, og det præcis sådan en spiller Liverpool mangler, afsluttede Gary Neville.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Brentford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik