Konrad Cornelius Rasmussen

Italiensk traditionsklub vil hente dansker for svimlende millionbeløb

Torino er interesserede i at hente Lecce-profilen Morten Hjulmand. Lecce kræver dog hele 215 millioner kroner for danskeren med det velkendte navn.
Det har ikke skortet på rygter om den 22-årige danske midtbanespiller, der med Lecce er rykket op i den italienske Serie A. Inter og Juventus har været nævnt som mulige destinationer for den unge dansker, der har haft en forrygende sæson.

Nu er der dog tale om en hel tredje klub, og interessen skal ifølge det italienske medie Tuttosport være mere end bare interesse. Torino har ifølge mediet spurgt konkret ind til danskeren. Tuttosport skriver yderligere, at Lecce vil kræve omkring 29 millioner euro for danskeren – det svarer til omkring 215 millioner kroner.

Det er dog ikke sikkert, at Torino vil være villige til at betale det fulde beløb, og de skulle derfor være interesserede i at forhandle prisen en smule ned.

Lecce hentede Morten Hjulmand i januar 2021, hvor Hjulmand skiftede østrigske Admira Wacker ud med den italienske Serie B.

Morten Hjulmand har spillet 59 kampe for Lecce, og her er det blevet til fire assist. Han har spillet 94 procent af minutterne for Lecce i denne sæson.