Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Christian Eriksens fremtid ser ud til snart at falde på plads. Her er søndagens engelske rygter.
Article image
Arsenal er favoritter til at hente Leicesters midtbanespiller Youri Tielemans. Belgieren har dog det forbehold, at han gerne vil spille Champions League. Han menes at koste i omegnen af 350 millioner kroner. (The Sun).


Tottenham er nye favoritter i kampen om den engelske landsholdsmålmand Sam Johnstone, der spiller i West Bromwich Albion. (Sunday Mirror).

Superstjernen Cristiano Ronaldo har holdt private møder med den legendariske manager Sir Alex Ferguson. Møderne har handlet om portugiserens fremtid hos United. (Sunday Mirror).

Thomas Frank er overbevist om, at der kommer en afklaring på Christian Eriksen-sagaen inden sæsonen er overstået. (Daily Mail).

West Ham er favoritter i kampen om den chilenske angriber Ben Brereton Diaz. Den 23-årige spiller for nuværende i Blackburn Rovers. (The Sun).

Liverpool er overbeviste om, at de kan forlænge aftalen med deres engelske forsvarsspiller Joe Gomez. Det er på trods af flere rygter om, at englænderen var på vej videre i karrieren. (Liverpool Echo).


Den franske kreatør Allan Saint-Maximin ser ikke sig selv forlade Newcastle til sommer. (Goal).
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik