Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Chelsea jagter et ungt stjerneskud i Barcelona, og Harry Kane vil ikke diskutere fremtid, før sæsonen er ovre.
Article image
Harry Kane vil vente til slutningen af sæsonen med at tage stilling til fremtiden. Derfor er han ikke interesseret i at diskutere en kontraktforlængelse lige nu. Den nuværende kontrakt udløber i 2024. (Standard)


Arsenal er irriterede over, at det ikke lykkedes at hente angriberen Dusan Vlahovic, og derfor vil manager Mikel Arteta gå endnu mere aktivt ind på sommerens transfervindue for at finde en ny topangriber. (The Mirror)

Chelsea-manager Thomas Tuchel siger, at Cesar Azpilicueta fortsat er ”super vigtig” for Chelsea-planerne. Spanierens kontrakt med Chelsea udløber til sommer. (Daily Mail)

Chelsea er blandt klubberne, som jagter FC Barcelonas unge midtbanespiller Gavi, som blot er 17 år. (El Nacional)

Chelsea er også favoritterne til at hente Sevillas Jules Kounde, hvis han vælger at forlade sin spanske klub. (Fichajes)

Den engelske Eberechi Eze er glad for at blive i Crystal Palace, selvom der er interesse fra blandt andet Newcastle. (Standard)


Wilfried Zaha kan forlade Crystal Palace i sommerens transfervindue. Zahas kontrakt udløber i sommeren 2023, så det er ved at være sidste chance for Crystal Palace, hvis de vil tjene et stort transferbeløb på angriberen. (Daily Mail)

Den Manchester United-ejede midtbanespiller Donny van de Beek vil være interesseret i et permanent skifte til Everton, hvis resten af lejeopholdet bliver en succes. (The Mirror)

Manageren Marcelo Bielsa har afvist at påbegynde diskussioner om en kontraktforlængelse med sin klub, Leeds. Bielsas kontrakt udløber efter sæsonen. (Independent)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik