Fodbold nyheder

AaB sælger Marti Cifuentes til Hammerby

Af Philip Dar

Den spanske træner nåede at stå i spidsen for AaB i et år

Article image
Ritzau-Scanpix

Den har hængt i luften i et godt stykke tid efterhånden, men nu bekræfter AaB selv handlen. Superliga-klubben har solgt cheftræner Marti Cifuentes til svenske Hammerby. Den svenske klub har indfriet en klausul i spanierens kontrakt, som køber ham fri af AaB efter et år i spidsen for Superligaens aktuelle nummer fire.


- Det er en vellykket historie, at Martí som en relativt ubeskrevet træner har gjort det så godt i AaB, at det er blevet bemærket positivt hos flere andre attraktive klubber i Skandinavien, men vi er naturligvis ærgerlige over, at det projekt, som vi i fællesskab satte i gang, allerede nu skal have en ny mand i spidsen. Det var ikke planen, udtaler Aabs sportsdirektør Inge André Olsen til klubbens hjemmeside.

Også Cifuentes selv, afslutter samarbejdet med god samvittighed.

- Som jeg nævnte, da jeg tiltrådte for et år siden, så er jeg både glad for og stolt over, at en klub af AaB’s størrelse og med dens historik pegede på mig som cheftræner, og mit forhåndsindtryk af både klubben og byen er kun blevet bekræftet. Indtil for bare få dage siden havde jeg heller ikke forestillet mig, at samarbejdet skulle slutte allerede nu, men jeg er blevet tilbudt et job, som jeg føler, at jeg hverken sportsligt, økonomisk eller i privat sammenhæng har kunnet sige nej til, og derfor har den såkaldte samlede pakke vægtet endnu mere end normalt, siger Martí Cifuentes til aabsport.dk

Marti Cifuentes nåede 40 kampe i spidsen for AaB.

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE