Fodbold nyheder

Juve leder efter købere til midtbanespillere

Af Stefan Lindahl

Juventus arbejder på at komme af med Aaron Ramsey og Arthur til januar, men det er bestemt ikke en let opgave.

Article image
Ritzau-Scanpix

Juventus kæmper i øjeblikket noget så gevaldigt med økonomien. Derfor vil klubben gerne sælge de spillere, som ikke indgår i træner Massimiliano Allegris planer. To af dem er Aaron Ramsey og Arthur. Det meddeler Football Italia.


Juventus har prøvet at lokke Ramsey til at ophæve samarbejdet til januar, men det ønsker den walisiske midtbanespiller ikke. Lige nu betaler Juve Ramsey 53,5 mio. kroner om året i løn. En løn som midtbanespilleren nok vil få svært ved at få andre steder. Derfor skal italienerne finde en klub, som er villig til at overtage lønbyrden og spilleren, ellers kan Ramsey blive en økonomisk hæmsko for Juve frem til hans kontrakt med klubben udløber i 2023.

Selvom brasilianske Arthur ikke tjener lige så meget som Ramsey, så er der et andet problem med et salg af ham. Juventus er nødt til at finde en køber, som vil betale minimum 382 mio. kroner for midtbanespilleren, hvis klubben skal undgå et kapital tab på den tidligere FC Barcelona-spiller. Post-corona er det dog ikke hvem som helst, der vil være villige til at kaste en så stor sum efter en spiller, som har brugt størstedelen af sæsonen på Juventus-bænken.

Udover Ramsey og Arthur har Juventus angiveligt også sat tre andre spillere til salg. Det drejer sig om Weston McKennie, Dejan Kulusevski og Federico Bernardeschi. Sidstnævnte har kontraktudløb til sommer, og kan derfor til januar forhandle en forhåndsaftale med en ny klub, hvis Juventus ikke kan få ham solgt.

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik