Fodbold nyheder

Superliga-profil afviste landsholdet – med en øl i hånden

Af Torsten Brix

Pudsig historie om Nicolai Vallys…

Article image

- Jeg stod med en øl i hånden på Bellevue, da DBU ringede og spurgte, om jeg ville med alligevel, da de havde fået nogle afbud. Vi var en masse 9. klasser, og der var mange aftener, hvor vi mødtes derude, fordi vi ikke var gamle nok til at komme ind nogle steder i byen. Jeg forklarede, at jeg ville ringe tilbage og fik fat i min far. Jeg sagde til min far, at jeg ikke gad, og at jeg godt vidste, at det var vildt at sige nej. Og jeg endte med at sige nej tak.

Sådan husker Silkeborgs Nicolai Vallys tilbage i Jyllands-Posten på det tilbud han fik for at komme med på det danske U15-landshold. Han orkede ikke, hvilket der var en meget naturlig forklaring på:

- Når jeg havde været til DBUsamlinger, hadede jeg at spille fodbold bagefter. Det var pissekedeligt, syntes jeg. Og jeg følte ikke, jeg var lige så god som de andre, der kom fra FC København og Brøndby. Min træner sagde, at jeg var en helt anden spiller, når jeg havde været afsted. Jeg turde ikke noget. Jeg var pissenervøs. Jeg følte mig ikke lige så god som de andre.

Nicolai Vallys har i dette efterår lavet syv mål og fire assists for Silkeborg.

Mere om Silkeborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik