Fodbold nyheder

FC Barcelona vil plyndre Chelsea for profiler

Af Philip Sinkbæk Jensen

Tre Chelsea-profiler skal tillokkes lukrative lejeaftaler i Catalonien.

Article image
Ritzau-Scanpix

Hakim Ziyech, Callum Hudson-Odoi og Christin Pulisic er ikke tilfredse med sine lodder under Thomas Tuchel, og derfor har FC Barcelona-cheftræneren, Xavi, udset sig disse tre potentielle lejesvende til vintertransfervinduet.


Ifølge det catalanske dagblad, Sport, så undersøger FC Barcelona mulighederne i at tilknytte den 28-årige marokkaner, Hakim Ziyech, 21-årige englænder, Callum Hudson-Odoi, og den 23-årige amerikaner, Christian Pulisic. Grundet klubbens økonomiske begrænsninger, så vil blot én af disse spillere være et boost til Xavis angrebsmuligheder.

Ziyech har blot spillet 576 minutter under Tuchel denne sæson, og derfor er den tidligere Ajax-profil også på læberne i Dortmund, der monitorer marokkanerens situation.

Hudson-Odoi har haft hele sin karriere på Stamford Bridge, og er senest blevet spillet mere end før. Dog er det kun blevet til frem startpladser for englænderen, der ikke har indgået i landsholdssammenhæng siden 2019. Bayern München har været beundrere af Hudson-Odoi i længere tid, og med et VM lige om hjørnet, så skal englænderen til at spille mere en 800 minutter på en sæson, hvis billetten til Qatar skal bookes.

Christian Pulisic er den sværeste handel, da amerikaneren spiller, når han er i god form. Sidste års Champions League-triumf bør tilskrives Pulisic, der havde en flot kampagne. Dog er det som om, at amerikaneren ikke får anderkendelse og belønnet med spilletid. Chelsea vil helet sikkert ikke smide den dyre Dortmund-transfer på en billig permanent aftale, men en lejeaftale er ikke helt umulig under nuværende omstændigheder.

Ziyech er på kontrakt til 2025, Hudson-Odoi til 2024 og Pulisic også til 2024.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik