Fodbold nyheder

Arsenal vil låne Real Madrid-angriber

Af Kasper Leif Pedersen

London-klubben ser ud til at ville udvide deres angrebsmuligheder.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det går bedre for Arsenal og deres manager Mikel Arteta. Man har efter lørdagens sejr over Leicester i Premier League klatret sig op i top-6 og de er ubesejret siden 5-0-nederlaget til Manchester City i august. Selvom den spanske manager endelig har fået Arsenal-holdet til at spille godt igen, ser det ud til, at han stadig er opsat på at hente forstærkninger, når transfervinduet genåbner i januar.

Ifølge Daily Star planlægger holdet fra det nordlige London at byde på Real Madrids Luka Jovic. Mediet skriver nemlig, at Arsenal forventer at skille sig af med deres franske angriber, Alexandre Lacazette, i det nye år, som har kontraktudløb til sommer. Real Madrid-angriber Luka Jovic kunne derfor være en passende afløser for franskmanden, hvorefter Arsenal angiveligt skulle været interesseret i en låneaftale, som dog vil indeholde en købsklausul.

Den 23-årige serbiske angriber annoncererede sig selv på den europæiske scene i 2018-2019-sæsonen, hvor han formådede at score ti mål i 14 kampe, samt 17 mål i den tyske Bundesliga. Dog siden ankomsten til den spanske ’Kongeklub’ har historien været noget helt andet, hvor han kun har formået at score to gange.

Den serbiske angriber kom til Real Madrid fra tyske Eintracht Frankfurt i 2019.


Mere om Luka Jović

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik