Fodbold nyheder

Medier:
Newcastle vil hente Bayern-stjerne

Af Niels Nedergaard


Ifølge de to tyske medier BILD og Sport1 er Newcastle meget lune på den tyske forsvarsprofil Niklas Süle, der er røget ud i kulden i Bayern München.

Article image
Ritzau-Scanpix

De nye ejere har for alvor gjort deres indtog hos Premier League-klubben Newcastle. Ud over at have spyttet milliarder ind i klubben er de nye ejere nemlig også på udkig efter væsentlige forstærkninger til holdet, så klubben kan overleve i den bedste engelske række.

Her står den tyske stjerne Niklas Süle angiveligt højt på Newcastles ønskeliste. Det skriver de to tyske medier BILD og Sport1.

Niklas Süle har ikke fået meget spilletid i denne sæson, og der er derfor blevet sået stor tvivl om den 26-årige forsvarsspillers fremtid i Bayern München, hvor han er røget helt ud i kulden under Julian Nagelsmann.

En transfer vil da også give mening, da tyskeren har kontraktudløb allerede til sommer, og dermed vil Newcastle kunne hente Süle kvit og frit, hvis de altså ikke ønsker at hente ham før aftalen med Bayern München udløber til sommer.

Sport1 erfarer dog, at Newcastle ikke kan vente så længe, og derfor vil nordenglænderne allerede hente Süle til klubben til vinter. Det kan dog også betyde, at klubben er nødt til at smide et millionbeløb på bordet for den 26-årige tysker medmindre, at Bayern vil det anderledes.

Både BILD og Sport1 skriver desuden, at Bayern München angiveligt ikke har påbegyndt forhandlinger om en eventuel forlængelse af Süles nuværende aftale, og dermed tyder mere og mere på et exit for forsvarsspilleren.

Tidligere er Süles landsmand Antonio Rüdiger blevet kædet heftigt sammen med et skifte til netop Bayern München, og det kan måske være en af årsagerne til, at storklubben endnu ikke har startet forhandlingerne med forsvarsspilleren.

Niklas Süle har spillet 144 kampe for Bayern München, siden han kom til klubben tilbage i 2017 fra Hoffenheim. Han har desuden spillet over 200 kampe i Bundesligaen i løbet af sin karriere.

Mere om Niklas Süle

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik