Fodbold nyheder

AGF-boss indrømmer:
Vi gav FCM for meget for Anderson

Af Anders Bjørn

AGF’s direktør Jacob Nielsen indrømmer, at man betalte overpris for nyindkøbte Mikael Anderson i FC Midtjylland.

Article image
Polfoto

Til sidst i sommerens transfervindue sikrede AGF sig Mikael Anderson fra FCM, og her menes prisen at have ligget på 15 millioner kr. AGF’s direktør Jacob Nielsen ønsker dig ikke hverken at be- eller afkræfte prisen, men han indrømmer, at de nok leverede en overpris for Anderson.

- Jeg kan ikke kommentere på beløbet, men der er ingen tvivl om, at godt ved, at det er overpris, siger Jacob Nielsen til TV3 Sport.

- Vi har haft dialog med FC Midtjylland om en transfer på Mikael Anderson før, og det har ikke kunnet lade sig gøre, og derfor bliver det selvfølgelig en overpris.

- Vi har så valgt, qua at vi har økonomien til det og synes, det er forsvarligt at hente noget, vi har været sikre på, og som vi vidste ville repræsentere den hvide trøje.

- AGF har tidligere uden succes prøvet at hente noget i de sidste dage af transfervinduet, hvor jeg også selv har været med til. Den lærdom, synes jeg, at Mikael Anderson og Bundu er et bevis på.

Mikael Anderson spillede i AGF som ungdomsspiller, hvorefter han tog til Midtjylland i 2013.Mere om Mikael Anderson

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea