Fodbold nyheder

Avis: Barca vil sende stjerne retur

Af Niels Nedergaard

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo arbejder FC Barcelona i øjeblikket på en stor byttehandel, der vil sende den franske stjerne Antoine Greizmann retur til Atletico Madrid.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Antoine Griezmann har aldrig rigtigt fundet fodfæste i FC Barcelona, siden han skiftede til klubben fra konkurrenten Atletico Madrid.


En række svingende præstationer for den franske stjerne har nemlig gjort Barcelonas utålmodighed dårlig, og derfor vil den spanske storklub nu angiveligt skille sig af med angriberen, der blot har spillet i klubben i siden sommeren 2019.

Skulle man tro den spanske avis Mundo Deportivo arbejder catalonierne således på at sende Griezmann retur til Atletico Madrid, hvor han nød stor succes under Diego Simeone.

Mediet skriver, at Barcelona vil lave en stor byttehandel med konkurrenten i et desperat forsøg på at lokke midtbanestjernen Saul Ninguez til det catalanske. Ifølge den avisen skyldes den store interesse for Saul, at det mislykkedes at hente Gini Wijnaldum til klubben, der i stedet tog en tur til Paris Saint-Germain.

Derfor har Barcelona stadig et stort hul på midtbanen at skulle udfylde, og det har altså ifølge Mundo Deportivo medført, at klubben har sagt jagten ind på Atletico-stjernen, hvilket i sidste ende kan sende Antoine Griezmann tilbage til den klub, hvor han fik sit helt store gennembrud.

Samtidig skriver avisen, at Saul Ninguez skulle have udtrykt, at han overvejer et exit fra Atletico Madrid, hvilket nok ikke har gjort rygterne mindre.

Barcelona har allerede oprustet i dette transfervindue, da den spanske storklub har hentet spillere som Sergio Agüero, Memphis Depay, Emerson og ikke mindst Eric Garcia til Camp Nou.

Antoine Griezmann har først kontraktudløb med Barcelona i sommeren 2024.

Mere om Antoine Griezmann

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik