Fodbold nyheder

Medie:
Så meget kommer Sancho til at tjene

Af Daniel Jensen

Den engelske Dortmund-stjerne kommer til at tjene millioner med et skifte til Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United jagtede hele sidste sommer Dortmunds Jadon Sancho. Det skifte blev aldrig til noget, da englænderne ikke ville betale prisen, men denne sommer er transfersagaen begyndt igen.

Dortmund skulle have sænket prisen en smule i forhold til sidste år, og interessen fra Ole Gunnar Solskjær er ikke forsvundet. Flere medie har meldt, at klubberne ikke er så langt fra at få enderne til at mødes, og britiske The Guardian skriver, at Sancho er blevet enig med Manchester United om en kontrakt, og at klubben har sendt et tilbud afsted til Dortmund på 630 millioner kroner.

The Guardian skriver også, at hvis skiftet bliver til noget, så står den 21-årige englænder til at kunne tjene hele tre millioner kroner om ugen. Det svarer til en årsløn på 144 millioner kroner.

Jadon Sancho har haft en god sæson for Dortmund igen. I denne sæson blev det til 38 kampe, 16 mål og 20 assists i alle turneringer. Kantspillerens præstationer gav ham også en plads i den engelske EM-trup. Her er det dog kun blevet til seks minutters spilletid i den sidste gruppekamp mod Tjekkiet.

Mere om Jadon Sancho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik