Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Magnus Kisbye

Læs blandt andet om Pogba, Salah og Tottenhams manager-muligheder.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United vil sælge franskmanden Paul Pogba til sommer, hvis den 28-årige midtbanespiller ikke skriver under på en ny aftale. (Sun on Sunday)

Den egyptiske angriber Mohamed Salah siger, at Liverpool ikke har talt med ham om at forlænge sin aftale i klubben. Den 28-åriges nuværende kontrakt løber indtil sommeren 2023. (Sky Sports)

Manchester United vil afvise ethvert bud på den 24-årige hollandske midtbanespiller Donny van de Beek til sommer. (Sun on Sunday)

Arsenal mener, at de kan hente den 24-årige Brighton-midtbanespiller Yves Bissouma til 250 millioner kroner. (Star Sunday)

Belgiens træner, Roberto Martinez, ville være åben for en tilbagevenden til Premier League - og managerløse Tottenham holder øje med ham. (Sun on Sunday)

Fulham-manager, Scott Parker, er angiveligt også en mulig afløser for den fyrede Jose Mourinho i Tottenham, hvor Parker tilbragte to år som spiller. (Football Insider)

Arsenal-manager, Mikel Arteta, kan være villig til at give den 21-årige engelske midtbanespiller Joe Willock en chance for at bevise sig hos ’The Gunners’. Willock er i denne sæson udlånt til Newcastle United. (Shields Gazzette)

Arteta siger også, at Arsenal "vil have den diskussion", når det kommer til at forlænge den 20-årige engelske midtbanespiller Emile Smith Rowes kontrakt i klubben. (Sky Sports)

Aston Villa planlægger at hente Manchester Uniteds 23-årige engelske centerback Axel Tuanzebe, der tidligere har været en periode på udlån hos Midlands-klubben. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik