Fodbold nyheder

Tuchel:
Det bekymrer mig lidt

Af Troels Drasbech

Chelsea har ikke været overbevisende i de seneste PL-kampe - specielt ikke på eget græs.

Article image
Ritzau-Scanpix

På en aften hvor alt handlede om den kontroversielle Super League, spillede Chelsea om vigtige point i striden om en top 4-placering i Premier League, hvor modstanderne fra Brighton kæmpede for point til distanceringen til de andre klubber i den nedre del af tabellen.

Thomas Tuchels mandskab underpræsterede gevaldigt på grønsværen, og kampen endte uden scoringer. Det ene point var nok for Chelsea til at klatre op på fjerdepladsen, men det uafgjorte resultat betød, at Chelsea kun har vundet en kamp af de sidste fire.

- Vi er skuffede. Vi ønskede sejren og ved, hvor vitale disse momenter er. Vi gik efter tredjepladsen i denne kamp. Det gik ikke som ønsket - det var heldigt, vi ikke tabte.

- Vi lavede store fejl og så trætte ud - mentalt trætte. Vi fortjente ikke at vinde, hvilket måske er første gang, siden jeg ankom hertil. Vi har nu misset to muligheder på hjemmebane i træk (Chelsea tabte til West Bromwich tidligere på måneden, red.), og det bekymrer mig lidt, afsluttede Thomas Tuchel ifølge Metro.

Kampen om Champions League-pladserne er enormt tæt, hvor der fra Leicester på tredjepladsen til Tottenham på syvendepladsen kun er seks points forskel med 18-21 point fortsat at spille om.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik