Fodbold nyheder

Dortmund vil hente Hålands afløser hos ligarival

Af Asbjørn Steffensen

Eintracht Frankfurts Andre Silva er favorit til at overtage Hålands plads i angrebet for Dortmund.


Erling Håland har været en kæmpe gevinst for tyske Borussia Dortmund siden de hentede ham fra RB Salzburg for lidt over et år siden. Nordmanden har scoret mål på stribe og været en sand talisman for klubben. Fremtiden for den norske angriber er dog usikker og med udsigt til en sæson uden Champions League efter sommeren, kan Håland være snart være fortid i Dortmund.

Men skal man tro det tyske medie Sport.de, har det tyske tophold allerede fundet afløseren for den målfarlige nordmand. Portugisiske Andre Silva, der spiller hos Bundesliga-rivalerne fra Eitracht Frankfurt, har har faktisk scoret samme antal mål som Håland i Bundesligaen denne sæson og er nu strøget til tops på Dortmunds ønskeliste.

Frankfurt ligger i skrivende stund på den fjerdeplads i Bundesligaen, der giver adgang til Champions League. Klubben har fire point ned til Dortmund, der kommer til at kæmpe til sidste spillerunde om at overtage pladsen og sikre sig en plads i den europæiske turnering næste sæson.

Ifølge Transfermarkt har 25-årige Andre Silva en markedsværdi på omtrent 312 millioner kroner og har scoret 23 mål på 27 kampe denne sæson for Frankfurt i Bundesligaen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik