Fodbold nyheder

Pochettino forventer, at Neymar og Mbappé bliver i PSG

Af Stefan Lindahl

Mauricio Pochettino er sikker på, at Paris Saint-Germains to offensive profiler Neymar og Kylian Mbappé begge bliver i den franske hovedstad.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sommeren 2022 har både Neymar og Kylian Mbappé kontraktudløb med den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain. Hvis ingen af de to ønsker at forlænge deres kontrakter, så kan pariserne blive tvunget til at sælge dem til sommer, hvis de ikke skal gå gratis næste sommer.

Paris-klubbens træner Mauricio Pochettino er dog ikke bange for at miste de to spillere. Han forventer faktisk at begge profiler forlænger med klubben.

I et interview med spanske Cadena SER fortæller PSG-træneren ifølge Marca:

- Målet er at beholde de bedste spillere. Klubben vil vinde Champions League, og klubbens mål er at beholde Neymar og Kylian (Mbappé, red.) i mange år endnu. Jeg er optimistisk omkring dem begge. På tre måneder har vi opbygget et godt forhold. Begge spillere er meget knyttet til klubben. Alle hold vil have dem, men jeg er meget optimistisk omkring, at de bliver.

22-årige Mbappé er af Transfermarkt værdisat som verdens mest værdifulde fodboldspiller. De estimerer franskmandens værdi til 1,222 mia. kroner. Neymars værdi er sat til 840 mio. kroner.

29-årige Neymar, som PSG gjorde til verdens dyreste fodboldspiller, da de hentede ham i FC Barcelona i sommeren 2017 for 1,7 mia. kroner, har i 107 kampe for pariserne scoret 83 mål og leveret 49 assist. Mbappé har i 164 PSG-kampe scoret 123 gange og leveret 60 assist.

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik