Fodbold nyheder

Eriksen og co. får kamp aflyst pga. corona

Af Niels Nedergaard

Christian Eriksen og Inter har fået sin kamp mod Sassuolo i Serie A aflyst som en konsekvens af coronavirus i Inter-truppen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter fører i øjeblikket Serie A ganske komfortabelt, men nu er der kommet problemer hos Italiens øjeblikkelige førerhold. Christian Eriksen og co. er nemlig blevet ramt af coronavirus i truppen, hvorfor holdets kommende kamp mod Sassuolo i Serie A er blevet aflyst. Det meddeler Inter på sin hjemmeside.

Allerede onsdag blev klubben ramt af et coronaudbrud i truppen, da holdets normale førsteholdsmålmand, Samir Handonivic blev testet positiv for corona. Torsdag er både Stefan de Vrij og Matias Vecino så også testet positiv for covid-19, og det tvinger nu holdet til at aflyse weekendens kamp mod Sassuolo.

Både Stefan de Vrij og Matias Vecino er sendt i selvisolation, meddeler klubben på sin hjemmeside. Samtidig fremgår det i klubbens udsendte statement, at samtlige af klubbens spillere har fået et påbud mod at rejse ud af landet, indtil man er testet negativ.

Dermed får udbruddet af coronavirus i Inters trup muligvis også indflydelse på danske Christian Eriksen, da han ikke vil kunne rejse afsted med det danske landshold, før han kan fremvise en negativ coronatest.

Inter topper i øjeblikket Serie A med 65 point efter de første 27 kampe. Det er lige nu hele ni point flere end klubbens rivaler fra AC Milan, der er placeret på andenpladsen i tabellen.

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik