Fodbold nyheder

Eriksens træner usikker på fremtiden

Af Magnus Kisbye

Antonio Conte er i tvivl om, hvorvidt han skal forlænge sin kontrakt i Inter eller ej.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen har tilbragt lidt over et år i Antonio Contes fold på Inter-mandskabet. Den italienske træner har periodevist ikke været alt for gavmild med spilletid til den danske playmaker, men han ligner nu efterhånden en fast mand i Contes startopstilling. En kryptisk udmelding tidligere på ugen åbner dog op for et trænerskifte i Milano-klubben.

- Jeg har ét år tilbage af min kontrakt, men vi må ikke blive distraheret af forskellige ting. Vi skal forholde os fokuserede og tænke på nutiden fra nu til sæsonen er slut, siger Antonio Conte ifølge Tipsbladet på et pressemøde.

- Jeg ved ikke, og jeg kan ikke forestille mig, hvad der kan komme til at ske.

Den 51-årige italiener har stået i spidsen for Inter siden 2019. I sin første sæson i klubben formåede han at føre holdet til Europa League-finalen mod Sevilla, som det spanske hold dog trak sig sejrsrigt ud af. Det første trofæ med Milano-klubben lader stadig vente på sig, men er dog inden for rækkevidde. I skrivende stund topper Inter Serie A med 59 point – tre flere end den nærmeste forfølger, bysbørnene AC Milan.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik