Fodbold nyheder

Medie:
Spansktalende Brendan Rodgers i spil som ny Barca-træner

Af Jonathan Kjær Troelsen

Den catalanske storklub er meget langt fra fordums styrke. Måske er det en succesfuld nordirer, som skal være med til at rette op på dette.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona er en klub, der står ved en skillevej. 7. marts bliver klubbens nye præsident valgt, og til sommer kan Lionel Messi meget vel være fortid i klubben. Derfor er klubbens valg af den nye præsident vigtig i forhold til, hvordan Barcelona skal komme videre fra den økonomiske og resultatmæssige krise, som den i øjeblikket befinder sig i.

Det er ikke utænkeligt, at en ny præsident vil hente sin egen træner til klubben, og den nuværende i klubben, Ronald Koeman, har ikke formået at få Barcelona-mandskabet til at sprudle under sin regeringstid. Derfor kan hollænderen ikke føle sig sikker i sædet, når den nye præsident bliver valgt.

90min.com hævder at vide, at flere personer internt i FC Barcelona har diskuteret den nuværende Leicester-manager, Brendan Rodgers, som et potentielt emne til trænersædet. Nordireren rejste i sin karrieres spæde start rundt i Spanien, hvor han studerede trænerfaget, og derfor kan den 48-årige tale spansk, hvilket er et plus.

På trods af et skuffende Europa League-exit torsdag aften har Brendan Rodgers’ Leicester haft en god sæson. I øjeblikket kæmper de side om side med større klubber som Liverpool og Chelsea i kampen om Champions League-billetter til næste sæson.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik