Fodbold nyheder

Rivaldo smider bombe:
Messis fremtid er i PSG

Af Silas Steiner

Den tidligere Barca-angriber mener ikke, at Lionel Messi spiller i FC Barcelona til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lionel Messis fremtid har i den grad været på tale, efter at den argentinske verdensstjerne erklærerede i sommerens transfervindue, at han ønsker at forlade FC Barcelona. Klubbens fans har derimod længe håbet på, at Barcelona alligevel kunne overtale Messi til at forlænge kontrakten. Dog skyder den tidligere Barca-angriber, Rivaldo, håbet om en forlængelse ned, da han selv er overbevist om, at Messi forlader den katalanske storklub til fordel for PSG.

- Barcelona kan ikke længere give Messi en reel mulighed for at kæmpe om de store trofæer. Hans fremtid er i PSG. Det er et hold, som fortsat kan give ham muligheden for at vinde trofæer, siger Rivaldo til Betfair ifølge Marca.

FC Barcelona tabte i midtugen 1-4 til PSG, og dermed ser et avancement fra ottendedels-finalerne i Champions League yderst vanskelig ud. Derfor påstår Rivaldo, at nederlaget til PSG var Messis sidste Champions League-optræden på Camp Nou.

- Det store nederlag til PSG vil med alt sandsynlighed blive Messis sidste Champions League-kamp som Barcelona-spiller på Camp Nou, udtaler Rivaldo.

Rivaldo har tidligere været en fremtrædende figur i FC Barcelona. Som spiller nåede brasilianeren at runde 157 kampe og score 86 mal for den katalanske storklub.

Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik