Fodbold nyheder

Overmars interessant for Arsenal?

Af Nicolai Christensen

Marc Overmars havde en god tid som spiller i Arsneal, og er stadigvæk inde i fodboldverdenen - som direktør i Ajax. Her har hollænderen flere gang vist sine kompetencer, og det har angiveligt gjort Arsenal interesserede i at blive genforenet med hollænderen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tre sæsoner fra 1997-2000 i Arsenal hvor han bl.a. var med til at vinde ”The Double” i 1997, har gjort hollandske Marc Overmars til en meget vellidt spiller i Arsenal-kredse. Overmars stoppede så sin karriere som spiller i 2009, og har fra 2012 af været direktør i Ajax, hvor han har arbejdet tæt sammen med Edwin van der Sar, men det ligner, at deres samarbejde i Ajax er ved at nå sin ende.

Overmars har nemlig ifølge Mirror udtalt, at han ikke er afvisende overfor en ny udfordring i en anden klub, og her har Arsenal meldt sig på banen. Overmars havde en god tid med ”The Gunners”, og har utallige gange vist, hvor dygtig han har været, når Ajax har hentet nye spillere. Nye signinger har i nyere tid været en blandet landhandel i Arsenal, hvor der i den ene ende af skalaen kan nævnes spillere som Laurent Koscielny, Alexis Sanchez og Pierre-Emerick Aubameyang, men i den anden er spillere som Andre Santos, Gervinho og Lucas Perez.

Andre Onana, Arek Milik, Frenkie de Jong, Davinson Sanchez, David Neres, Nicolas Tagliafico og Dusan Tadic er blot et udpluk af de mange dygtige spillere, som Overmars har hentet til Ajax for forholdsvis små penge. Så med hans kompetencer i at identificere gode spillere til lave summer og hans historie med Arsenal, så kunne det godt være en god ide for Arsenal.

Overmars´ tidligere klub, FC Barcelona, meldes også interesserede, hvor Ronald Koeman og Marc Overmars kunne blive forenet igen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik