Fodbold nyheder

Landsmand om Suarez:
Han springer La Liga i luften

Af Victor Nyrup

Luis Suarez har haft stor succes siden sit skifte til Atlético Madrid, og det er der ifølge Gustavo Poyet flere grunde til.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Luis Suarez inden sæsonen skiftede fra FC Barcelona til titelrivalerne Atlético Madrid, var der delte meninger om, hvorvidt uruguayaneren ville blive en succes. Den tidligere Liverpool-spiller havde scoreret færre og færre mål i løbet af de sidste fire sæsoner, og den dengang 33-årige angriber var uønsket på Camp Nou. Siden skiftet har Suarez dog været i forrygende form, og ifølge Suarez´ landsmand og tidligere Premier League-spiller Gustavo Poyet, så er der flere årsager til angriberens opblomstring.

- At hente Suarez, når FC Barcelona ikke ville have ham, det gav Suarez en ”jeg skal vise dem” mentalitet. Jeg er selv uruguayaner, og hvis nogen sagde, at de ikke ville have mig, eller at jeg var færdig, så ville jeg vise dem det modsatte, siger Gustavo Poyet ifølge BeIN Sport til Stats Performer News.

Atlético Madrid har i denne sæson været ustoppelige i La Liga, hvor Diego Simeone og co. kun har lidt et nederlag. ”Los Rojiblancos” fører i skrivende stund den bedste spanske række med otte point of en kamp i hånden foran Real Madrid på 2.-pladsen, og Suarez har spillet en stor rolle for klubbens succes. Med 12 mål og to assist i 15 kampe er ”El Pistolero” topscore i La Liga, hvor Suarez ene mand har scoret en tredjedel af Atlético Madrids mål. Ifølge Poyet er det især klubskiftet, som har ført til Suarez´ fremragende form.

- Han var ikke dårlig, men ligesom resten af FC Barcelona, var han ude af form. Det kan være svært at præstere længe for den samme klub, og han havde brug for en ny udfordring, og han springer La Liga i Luften.

Mere om Luis Suárez

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik