Fodbold nyheder

Frank Lampard er bekymret:
Vi burde være bedre end det her

Af Jonathan Kjær Troelsen

En række skuffende resultater i Chelsea har gjort, at manager Frank Lampard er kommet under voldsomt pres. Selv er han heller ikke tilfreds med tingenes tilstand.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tirsdag aften tabte Chelsea, da de på udebane mødte Leicester. Det var mandskabets femte nederlag i de seneste otte kampe, og det betyder, at Chelsea ligger placeret på en skuffende ottendeplads. Det har øget presset på Lampard, som efterhånden må høre under betegnelsen fyringstruet.

- Jeg er bekymret. At gå så hurtigt fra den form vi var i, og så til den form vi er i nu. Vi burde være bedre end det. Det er ikke her, vi ønsker at være, og det kræver karakter af os at komme tilbage fra det her, siger Frank Lampard til Sky Sports.

I tirsdagens nederlag var Chelsea bagud med 2-0 efter første halvleg, og det var ikke en halvleg, som Lampard var tilfreds med.

- I første halvleg var der flere momenter, hvor vores skarphed ikke var god nok. Nogle gange er det et tegn på dårlig form, men nogle af de momenter, er hvor du selv skal steppe op. Det basale og det minimale er at løbe, sprinte og dække banen. For mange af spillerne var ikke i stand til dette, kritiserer Lampard.

Siden starten af sidste sæson er Chelsea det mandskab i Premier League, som har indkasseret næstflest udebanescoringer. Nemlig 50 styks. Kun Newcastle er her dårligere med to flere.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik