Fodbold nyheder

Milan interesserede i Chelsea-talent

Af Nicolai Christensen

Milan er på jagt efter det italienske mesterskab, og i jagten på det ser de Fikayo Tomori som en forstærkning, der kan hjælpe dem på vej.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alessio Romagnoli og danske Simon Kjær har i denne sæson dannet en utrolig stærk forsvars-duo, der har medvirket til, at Milan har en af de bedste defensive i ligaen. Kjær havde dog i december en skade, der holdt ham ude det meste af måneden, og det har angiveligt gjort, at ”Il Rossoneri” er på udkig efter en forsvarsgardering, hvis danskeren skulle blive ramt af en skade igen.

Derfor skulle Milan ifølge den italienske transferekspert, Gianluca di Marzio, være interesserede i Strasbourgs Mohamed Simakan, men skulle det ikke lykkes at hente ham, så har de en anden løsning klar.

De skulle nemlig have udset 23-årige Fikayo Tomori, som en mulig løsning. Tomori havde en gennembrudssæson sidste år i Chelsea, men har i denne sæson under Frank Lampard måtte se langt efter spilletid. Lampard har dog udtalt, at Tomori kun er mulig at hente på en låneaftale.

Tomori spillede i sidste sæson 15 kampe for Chelsea i Premier League, og er på trods af reduceret spilletid i denne sæson, stadig udset som en fremtidig midterforsvar i Chelsea.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik